כרוב ממולא

​חומרים:
1 ראש כרוב
2 כוסות אורז
200 גרם בשר טחון גס
6 שיני שום
כמה תרמילי הל
0.5 כפית תערובת בהאראת
0.5 אגוז מוסקט

כמות מנות: 5 מנות.

אופן הכנה:.
  1. מבשלים את הבשר חצי בישול עם כפית שמן, מסננים מוסיפים את האורז, תערובת הבהאראת ואגוז המוסקט מערבבים היטב.
  2. מרתיחים מים בסיר גדול, נועצים סכין חדה בתוך גבעול הכרוב, מכניסים את ראש הכרוב לתוך הסיר כשאנחנו מחזיקם בסכין מתחילים לחתוך מסביב לליבה כדי להקל את פירוק העלים.
  3. כשמסיימים הסרת העלים מהקלח מבשלים אותם בתוך המים למשך 5 דקות, מוצאים את העלים ומסננים היטב.
  4. פורסים עלי הכרוב על שולחן מניחים כף אחת מהמילוי ומגלגלים היטב כך שגם קצות העלים יהיו מקופלים פנימה ולא יאפשרו למילוי לצאת.
  5. מסדרים את העלים בתוך סיר מפזרים את שיני השום ותרמילי ההל, ביניהם מכסים במים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות – ומגישים .
בתיאבון! קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »