פריקה עם בשר וצנוברים

פריקה היא חיטה ירוקה השרופה לפני שהיא מצהיבה כאשר היא סופגת את העשן הגבעולים מעטר מעדן הפריקה
​חומרים:
3 כוסות פריקה
250 גרם בשר חתוכות לקוביות קטנות
1 כוס צנוברים מטוגן
2 בצלים קטנים חתוכים לקוביות קטנות
2\1 כוס שמן זית
כפית בהרט
2\1 כפית מלח
6 כוסות מים
אופן הכנה:.
  1. מטגנים את הבשר עם טיפת שמן עד שיקבל צבע מבושל ומעבירים למסננת.
  2. מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  3. מוסיפים הבשר לבצל יחד עם הפריקה והבהרט, מערבבים היטב ומטגנים למשך 5 דקות על אש נמוכה.
  4. מוסיפים הצנוברים ומערבבים היטב.
  5. מעבירים לסיר הבישול, מוסיפים המים ומחכים לרתיחה ראשונה, מכסים הסיר ומנמיכים את הלהבה למשך 30 דקות.
  6. מכבים את הגז ומגישים אחרי 10 דקות
בתיאבון! קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »