מקלובה עם עוף / צלעות כבש

​חומרים:
עוף שלם מחולק לארבע
1 ליטר שמן לטיגון
1 חציל בינוני
3 שורשי גזר
2 קישואים
1 כרובית קטנה חתוכה לפרחים קטנים
2\1 כוס צנוברים מטוגן
2\1 כוס שקדים מטוגן
2 כוסות אורז
4 כוסות מים
2 כפיות מלח
1 כפית פהראט
6 גרעיני הל

אופן הכנה:

  1. שוטפים את הירקות היטב, חותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מסננים.
  2. מטגנים את הירקות מעבירים למסננת בשמן עמוק.
  3. מטגנים את העוף באותו שמן ומעבירים למסננת
  4. שוטפים את האורז ומסננים.
  5. מניחים את העוף בתחתית סיר הבישול.
  6. מוסיפים את הירקות המטוגנים מוסיפים גרעיני ההל. מוסיפים את האורז מעל הירקות.
  7. מערבבים את הבהרט יחד עם המים ומוסיפים לסיר הבישול. מביאים לרתיחה ראשונה, מנמיכים את הלהבה מכסים ומבשלים למשך 40 דקות,
  8. מכבים את הגז ומשהים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות.
  9. הופכים את סיר הבישול על המגש, מעטרים בצנוברים ובשקדים ומגישים חם
בתיאבון! קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »