מג'דרה גלילית

מגדרה זה תבשיל מסורתי אוטנטי והיא מעדן ערבי בכל בית מריחים את בישולה מרחוק בגלל הבצל המשיחים בשמן הזית

​חומרים:
​2 כוסות עדשים חומות בלדי
3 כוסות בורגול גס
5 כוסות מים
5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
1 כפית מלח

כמות מנות: 8-10 מנות.

אופן הכנה:.
  1. שוטפים את העדשים היטב, מסננים ומעבירם לסיר מוסיפים את המים מניחים את הסיר על אש חזקה עד הרתיחה הראשונה, מנמיכים את הלהבה למשך 30 דקות.
  2. מעבירים את הבצל החתוך לתוך מחבת יחד עם שמן הזית ומניחים על האש עד שהבצלים ישחימו.
  3. מוסיפים את חצי מכמות הבצל והשמן לעדשים, מערבבים היטב. שוטפים את הבורגול, מסננים ומוסיפים לתוך הסיר יחד עם העדשים והבצל, ממליחים ומכסים את הסיר, מבשלים על אש נמוכה עד שהמים יספגו.
  4. מוסיפים כמות הבצל שנשארה מערבבים ומשאירים על אש נמוכה למשך 20 דקות.
  5. מגישים חם או קר
בתיאבון! קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »