חומוס בלדי

​חומרים:
4 עד 6 מנות
2 כוסות גרגירי חומוס בלדי
2 שיני שום כתוש
1 כפית מלח
2\1 כוס מיץ לימון טרי
4\3 כוס טחינה
1 כוס שמן זית טרי
2\1 צרור פטרוזיליה חתוך דק
אופן הכנה:.
  1. משרים את גרגירי החומוס ב8 כוסות מים למשך הלילה.
  2. מסננים את החומוס ומעבירים לסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה,
  3. כשהקצף הלבן מתחיל לגלוש מן הסיר , מסירים אותו .
  4. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד כשעתיים .
  5. מסננים את החומוס טוחנים בבלנדר או במעבד מזון .
  6. מערבבים את השום הכתוש עם המלח ועם מיץ הלימון ומוסיפים בהדרגה אל הטחינה מערבבים היטב עד שהטחינה מלבינה .
  7. מוסיפים תערובת הטחינה אל החומוס מערבבים היטב.
  8. מעבירים החומוס לצלחת האישית לכל מנה מוסיפים שמן זית ומעטרים בפטרוזיליה לפי טעם .
  בתיאבון! קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »