פטאיר במילוי ירק העונה וזעטר טרי

​חומרים:
3 כוסות קמח מנופה
1 כפית שמרים
1 כוס מים
4\1 כוס שמן זית
0.5 ק"ג עלי העונה ( סבאנך , פרפחינה )
– שטופים היטב וחתוכים קצוצים דק
1 כוס עלי זעתר טריים קטנים, קצוצים דק
1 בצל בינוני קצוץ דק
4\1 כוס מיץ לימון
כפית קטנה מלח

כמות סועדים: 20-25 סועדים.

אופן הכנה:. מערבבים את הירק יחד עם הזעתר, מיץ לימון והבצל מוסיפים מלח לפי טעם הכנת הבצק:
  1. מערבבים את הקמח עם השמרים , מוסיפים מים ושמן בהדרגה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. קוצרים כדורים מהבצק מגלגלים בקוטר של 5 ס"מ. ומשהים רבע שעה.
  3. מרדדים את כדורי הבצק במערוך ומניחים בכל עיגול כפית מן המלית, מקפלים כל עיגול לצורת משולש ומהדקים.
  4. מכניסים לטאבון כשהוא חם ואופים את הפטאיר כמו אפיית הפיתות.
  5. מגישים חם או קר.
בתיאבון! קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »