קובה

​חומרים:
​למעטפת :
1 ק"ג בורגול דק
1 כוס מים קרים
1 כפית מלח
0.5 כפית כמון טחון
0.5 כפית תערובת בהאראת
למלית :
200 גרם צנוברים
1 כוס שמן תירס
6 בצלים קלופים וקצוצים דק מאוד
0.5 כפית מלח 500 גרם בשר טחון
0.5 כפית תערובת בהאראת
2 ליטר שמן תירס לטיגון

כמות מנות: 50-70 יחידות.

אופן הכנה:
להכנת המעטפת:
משרים את הבורגול במים לשעה, מסננים היטב ממנו את המים, טוחנים את הבורגול במטחנת בשר ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים יתר החומרים לקערה מערבבים בידיים לקבלת בצק אחיד.
הכנת המלית:
מטגנים את הבשר עם 0.5 כוס שמן מסננים היטב, מטגנים הצנוברים בשמן למשך 3 דקות ומעבירים לצלחת, מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך מוסיפים את הבשר הצנוברים והתבלינים. מערבבים 5 דקות ומסירים מן האש.
הכנת הקובה:

  1. קוצרים מהבצק כדורים בגודל של ביצה קטנה, טובלים את הידיים בקערית עם מעט מים, מכניסים את האצבע לתוך כדור הבצק ומתחילים לסובב את הכדור סביב האצבע עד שנוצר חור.
  2. ממלאים את החור במלית, טובלים שוב את הידיים במים וסוגרים את הפתח.
  3. מגלגלים את הכדור עם הידיים עד שמתקבלת הצורה של הקובה.
  4. מניחים את כל כיסוני הקובה על מגש , מחממים את השמן ומטגנים את הקובה בשמן עמוק ורותח .

 
בתיאבון!
קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »