אופן הכנה:
להכנת המעטפת:
משרים את הבורגול במים לשעה, מסננים היטב ממנו את המים, טוחנים את הבורגול במטחנת בשר ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים יתר החומרים לקערה מערבבים בידיים לקבלת בצק אחיד.
הכנת המלית:
מטגנים את הבשר עם 0.5 כוס שמן מסננים היטב, מטגנים הצנוברים בשמן למשך 3 דקות ומעבירים לצלחת, מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך מוסיפים את הבשר הצנוברים והתבלינים. מערבבים 5 דקות ומסירים מן האש.
הכנת הקובה:
- קוצרים מהבצק כדורים בגודל של ביצה קטנה, טובלים את הידיים בקערית עם מעט מים, מכניסים את האצבע לתוך כדור הבצק ומתחילים לסובב את הכדור סביב האצבע עד שנוצר חור.
- ממלאים את החור במלית, טובלים שוב את הידיים במים וסוגרים את הפתח.
- מגלגלים את הכדור עם הידיים עד שמתקבלת הצורה של הקובה.
- מניחים את כל כיסוני הקובה על מגש , מחממים את השמן ומטגנים את הקובה בשמן עמוק ורותח .
בתיאבון!
קייטרינג כאמלה