סלט עולש מבושל

​חומרים:

צרור עלי עולש
1 בצל יבש גדול קצוץ
כוס שמן זית
כפית מלח קטנה

אופן הכנה:

  1. שוטפים טוב את העלים.

  2. חותכים את העלים ומניחים במים רותחים על האש למשך 40 דקות.

  3. מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד השחמה.

  4. מסננים את עלי העולש וסוחטים.

  5. מוסיפים את העולש לבצל המטוגן, מערבבים, מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים.

בתיאבון!
קייטרינג כאמלה

כתיבת תגובה

קטאייף

להזמנת קייטרינג ​חומרים: למלית: 200 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 21 כוס סוכר 1 כפית מי ורדים לבצק: 1 כוס קמח מנופה 1 כף שמרים

למתכון המלא »

קבב הבית

להזמנת קייטרינג ​חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מעורב ( עגל וכבש ) 1 בצל קצוץ דק 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית מלח 2

למתכון המלא »